Най-хубавите подаръци за празник, в който основният герой е ЖЕНА

Най-хубавите подаръци за празник, в който основният герой е…

 

8-ми март е най-женският празник. В наше време той е събирателен празник на всички жени – майки, съпруги, любими, баби, колежки, приятелки…

8-ми март е обявен за Международен ден на жената от ООН през 1977 г. На 8-ми март 1857 г. е първият голям протест на жени работнички в Ню Йорк, които негодуват срещу лошите условия на труд. Две години след този протест е създаден първият женски работнически синдикат, а най-масовата демонстрация за по-малък работен ден, по-добро заплащане и право на гласуване се е състояла през 1908 г. отново в Ню Йорк.

За създател на Международния празник на жената се смята германката Клара Цетник, която на международна конференция на жените социалисти в Копенхаген 1910 г. предлага да се чества официален ден на жената. Клара Цетник се бори за икономическа независимост на жените, еднакво заплащане с мъжете, равнопоставеност и право на глас.

Руската революция 1917 г. започва с протести на жените в Русия. На 8-ми март 1917 г. работнички от Петроград излизат да демонстрират срещу глада, царизма и войната.

Днес 8-ми март е най-често свързван с празника на майките. Децата правят за своите майки рисунки, картички, казват стихчета. Мъжете поднасят цветя, малки или големи подаръци, двойките ходят на ресторант. Колежките в офиса на този ден са специални, като често колегите им се сещат да поднесат цветя. На особена почит са бабите, които също получават съвсем заслужено красиви букети. Необвързаните, а защо не и обвързани дами, си организират женски излизания, партита, събирания, на които се вдъхновяват една друга и се зареждат със силна и позитивна женска енергия.

Magic Indoor създава специално за Вас 10 идеи за интересен, персонализиран и различен подарък за Вашите обичани жени – майки, баби, съпруги, приятелки, гаджета, колежи, не само за 8-ми март, но и за всеки празник на ЖЕНА :

 

1. Картина от Ваша снимка с дигитален акварелен ефект.

Получавате картина от канава с дървена подрамка, която изглежда като нарисувана от художник:

 

Картина със снимка – акварел

 

2.Чаша със снимка и лично послание. Посланието може да е:

 Обичам те, бабо!   /   Най-добрата съпруга!   /   Най-красивата жена!   /   Моята любов!   /   Обичам те, мамо!   /   Най-готината колежка!   /   Най-щурата приятелка!

 

Чаша за любимите жени в живота ни!

 

3. Картина от снимка за бюро със стойка и лично послание.

Картината е от канава с перфектен размер 20/20 см. Има много нежна рамка от цветя и послание, което сами можете да измислите.  Този подарък е перфектен за работно бюро, за скрин у дома, за камината:

 

Картина за бюро – 8-ми март

 

 4. Персонализиран астро постер с име, зодия и качества на зодията.

Персонализиран постер аистина много оригинален подарък за жена, защото жените обичат и се интересуват от зодии и астро прогнози:

 

PVC зодиакален астро постер

 

5. Картина от канава с колаж от Ваши снимки

ако не можете да изберете една перфектна снимка на Вашата любима жена, можете да комбинирате различни моменти, дори и снимки от различни години. Примерно, ако е за майка Ви, може да снимате с телефон хартиените снимки от детството, за да ги дигитализирате и да ги включите в колажа. Ние ще ги обработим и ще получите най-доброто качество на печат и изпълнение:

 

Картина колаж от 6 снимки

 

6. Картини от канава с цветя. Тук ще Ви дадем 5 идеи:

 

 

7. ПВЦ постер с нейната любима песен, снимка и лично послание от Вас:

 

PVC постер със снимка, име на песен и лично послание

 

8. Пъзел от снимка :

 

Magic Пъзел

 

9. Стикер за стена с нейн любим цитат, мото, девиз,

който да я вдъхновява и зарежда положително всеки ден:

 

Персонализиран стикер цитат за стена

 

10.  Картина от канава репродукция на известен художник. Ето 5 идеи: